jan
7

Tegnap aláírtuk az adás-vételi szerződést! Ez a nap fő híre, de van sok más is.

Először is mindkettőnknek meg van a munkáltatói ingazolása, ami majd a banknak kell. A szerződést aláírtuk, de még nem kaptuk meg, majd csak akkor, ha az eladó visszajelzett az ügyvédnek, hogy megkapták azt az összeget, amit mi utalunk. Illetve utaltunk ma reggel. Szóval a bank felől az a változás, h tegnap értesítettek, hogy mégis kaphatunk 7,7 mFt hitelt. Mivel anyuék közben intézték az 500ezret, mert azt hittük, hogy csak 7,3at kapunk, így úgy döntöttnk, hogy végül 7,5-öt kérünk a banktól, 300ezret fizetünk mi, a többit félretesszük a ktg-ekre, illetékre, ilyesmire.

Szóval ma átutaltuk a 300ezret. Ha az eladó megkapja, és visszaigazolja az ügyvédnek, akkor megkapjuk a szerződés egy példányát, azzal a szöveggel, hogy az eladók megkapták a ránk eső részt. Ezt a munkáltatóival együtt a hitelügyintéző beviszi a bankba, ők meg utalják a 7,5et. Amint az eladó megkapja, mi megkapjuk a kulcsokat. Ha minden jól megy - és jól fog - akkor, február elején már ott fogunk lakni :D :D 

A bejegyzés trackback címe:

https://jelenetekahazassagombol.blog.hu/api/trackback/id/tr271654247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása