jan
12

Tegnap végre megkaptuk az adásvételi szerződést. Elvileg már csütörtökön megkaphattuk volna, csak vagy félreértés történt, vagy valami. mi ugyanis már csütörtök reggel átutaltuk a pénzt, amit az eladó meg is kapott, és jelezte is az ügyvédnek. Csak az ügyvéd felejtett el szólni nekünk... Na mindegy. Most már meg van. Le is adtuk a hiányzó papírokat a hitelügyintézőnek. Csak egy gond van, mivel a cég ahol dolgozom jan 1-jével cégformát és nevet váltott, így nekem papíron nincs meg a három hónap munkaviszonyom, függetlenül attól, hogy egy napig sem voltam munkanélküli... Emiatt még kérdéses, hogy sikerül-e az egész. Azért vagyok bizakodó, mert ha most nem is adják meg a hitelt, a három hónap március végén már meg lesz, és az adásvételibe azt írtuk bele, hogy április 10ig kell a banknak átutalnia a vevőnek a pénzt. Persze ezzel csúszna az egész, mert addig nincs kulcs, meg semmi, de végső esetben megoldást jelenthetne. Remélhetőleg.

Hát ma ki fog derülni, hogy igen, vagy nem. Ha igen, akkor hnap megkötjük a bankszerződést, és akkor talán már jöv hét elején kulcsot is kaphatunk. Annyira nagyon jó lenne!!

A bejegyzés trackback címe:

https://jelenetekahazassagombol.blog.hu/api/trackback/id/tr511665746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása