feb
15

Era, ime!

| Szerző: Spicctündér | 4:28 pm

Ma nagyot léptünk előre :)

Megkötöttük a biztosítást a pótfedezetül szolgáló nyaralóra is. z tegnap derült ki, hogy kell, és enélkül nem folyósítják a pénzt. Ma megcsináltuk. Le is adtuk az igazolsát a bnaknak, mire a nő közölte, hogy akkor már viszi is a folyósítási kérelmet a főnöknek aláírásra. Mivel csak déli 12 után történt mindez, így folyósítani csak holnap fognak, de kit érdekel ez az egy nap az elmúlt 4 hónap után. Szerdán az eladónál lesz a pénz, mi aláírjuk az átvételit a házról, kulcsokról ilyesmi. ÉS MIENK LESZ MINDEN!! 

:D Az igazolással aztán már mehetünk a szolgáltatókhoz, hogy legyen viz, gáz és villany a házban. Meg beköttetjük tv-internet-telefont, hogy minél hamarabb tudjak megint dolgozni, ami net és fax nélül nem menne. Ha szerdán folyósítanak, csütörtökön kitakarítunk, pénteken festünk, közben intézzük a fűtést meg az ilyeneket, talán vasárnap már ott is alhatunk. Közben az önkormányzatnál is be kell jelentkezni, hogy odaköltöztünk, a lakcím kártyákat, forgalmit ki kell cseréltetni. Lesz még járkálás, de a lényeg, hogy nemsokára MIENK a ház :D :D :D :D 

A bejegyzés trackback címe:

https://jelenetekahazassagombol.blog.hu/api/trackback/id/tr281760600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eragyorfi 2010.02.16. 10:27:29

Na végre!!!! :)

De jó Nektek! Most egy kicsit irigykedem... :P
süti beállítások módosítása