feb
24

Múlt pénteken komolyra fordult a költözés. Férjecske meg a haverja bepakolták a cuccunk 60%át egy nagyon nagy autóba, és levittük a házba. Ágyat, nehéz gépeket(mosó, mosogató, tv), asztalokat, székeket ilyesmit. Aztán vasárnap mentünk még egy kört, és levittünk minden mást. Csak annyi maradt itt a lakásban, ami ahhoz kell, hogy még pár napig itt tudjunk aludni, enni, fürödni. Minden más holmi lent van. :D Aztán hétfőn és kedden pakoltunk, szereltünk, festettünk. Van villany és gáz a házban, meg hideg viz is. Ma elintéztük, hogy a gáz és villany a nevünkön legyen, bejelentkeztünk állandó lakcímre, meg a helyi dokihoz is. Vettünk alkatrészt, hogy legyen rendesen víz a házban, amit papi holnap be is szerel, mert most csak akkor van, ha megnyitjuk a szivattyút :). Holnap még veszünk egy-két dolgot a bojlerhez, az is fel lesz szerelve. :) Pénteken mindent lecuccolunk, és ott is alszunk!!!!!!!! Már nagyon várom.

A víz- gázszerelő meg tök rendes volt, mert hétfőn ott járt, meg nézte a szivattyút meg beüzemelte a gázkonvektort és nem kértr érte semmit, mondván, hogy ez volt az üdvözlés Újhartyánon. :)

na most egylőre ennyit. Legközelebb már valszeg cask OTTHON-ról írok majd. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://jelenetekahazassagombol.blog.hu/api/trackback/id/tr871787573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása