dec
28

:D

| Szerző: Spicctündér | 1:43 pm

Nos, tegnap megint lent voltunk a háznál. Levittük apuékat, hogy ők is lássák. Szerintem tetszett nekik. Csináltunk sok-sok épet, majd felteszem őket netre, és ide beirom a cimet. Szereztünk ügyvédet, meg anyuék azt mondták keresnek statikust, mert ki akarunk venni egy-két falat.

A fűtés kell először megoldani a gáz be van vezetve, konvektorok is vannak, csak meg kell őket nézetni, hogy biztonságosak-e. Van kémény is, de a falon nem találtuk meg a nyilást, meg kell keresni, hogy be tudjuk üzemelni a sparheltet is.

Az ingatlanos hölgy szerint jan 6án alá lehetne irni a szerződést, ha a mostani tulajoknak is megfelel, de szerinte meg fog. Utána meg kell várni amig utalja a bank a pénzt, és mehetünk is.

Költözés előtt persze ki kell takarítani jó alaposan, meg festeni. Talán egy hétvége alatt meg is leszünk vele, és akkor köv hétvégén költözünk. Meglátjuk.

Annyira várjuk már. Persze lesz rengeteg munka, mire igazán szépek leszünk, de meg éri! :) Mi lenni nagyon boldogok! :D :D :D :D 

A bejegyzés trackback címe:

https://jelenetekahazassagombol.blog.hu/api/trackback/id/tr171628202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása