ápr
2

Lemaradás

| Szerző: Spicctündér | 1:57 pm

Nos, tudom mostanában kicsit szófukar voltam, de sok a meló. Ezúttal nem a házon, hanem a munkahelyen. Ami időközben történt? 

kifestettük, és rendbehoztuk a fürdő szobát, most már van lámpa is. Férjecske bekötötte végre a várva várt mosogató gépet, de most mégis a szerelőt várjuk, mert bár napokig tökéletesn működött, most mégis van valami baja, és hát nem akar mosogatni. Ami egy mosogató gépnél, elég nagy hiba, gondolom.

A konyhaablakról végre lekerült az az undorító rács, az összes ablakot lesuvickoltuk, és a többség már csillog-villog, bár kettőn valami nagyobb hatásfokú cuccot kell majd használnunk.

Akonyhában több változás is történt. Kaptunk új tűzhelyet. Ez kombi!!! És már be is köttettük. Garancia miatt szerelőt kellett hívni, de meg van. Felszereltük a polcokat, a mikró végre nem a munkapulton van. Akasztókat szereltünk fel.

A dolgozó sarkom elenyerte végleges formáját, bár még nem a végleges helyen.

Vettünk lámpabúrát az étkezőbe, meg tepsit, és épp most sül a skót krémes.

érjecske szülei is voltak végre itt, és nekik is tetszett a hely.

 

most annyi, még jövök! ;)

ja, este megyünk palacsintázni!!! :D

A bejegyzés trackback címe:

https://jelenetekahazassagombol.blog.hu/api/trackback/id/tr821889508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása