máj
7

Én is vagyok

| Szerző: Spicctündér | 9:59 am

Mostanában ház-ügyben kevesebb a változás, de azért mindig haladunk kicsit. Férjecske a kert első részét már teljesen kitakarította, a hátsó még csak félkész. Kaptunk egy régi benzines fűnyírót, de tökéletesen jól működik. :)

Tegnap viszont jégeső volt, úgyhogy az elvégzett munka egy része tönkrement. Akkora a sártenger, hogy úszni lehetne benne, lehet hogy kéne malackát venni??? :)

A kerti fa összes levele szintén a földre került, még mindig rengeteg a cserebogár, és a légy, szal muszáj lesz minél hamarabb szúnyoghálót szerezni.

A hónap vége kicsit szűkösre sikerült anyagilag, de ma mindkettőnk fizuja megjött, szal este megyünk vásárolni. Szombaton meg piac lesz, én meg még mindig reménykedek, hogy addigra talán elkészül a "chicken coop", mert akkor veszünk pipiket :) :) .

Ma befizettem majd 40ezernyi csekket, fájdalmas volt, de kötelező... :( Valamiből élni is kell, most már sokkal kevesebb lesz a gáz miatt, hiszen nem kell fűteni. Győnyörű idő van, bár ettől a fehér szösztől a levegőben majd meg fulladok, de ma talán már az allergia gyógyszeremet is ki tudjuk váltani.

Ja, és megint működik a mosogatógép!!!! :) A melóhoz használt szkennerem viszont döglődik. Elővettem a régit, de azzal sokkal lasabb és macerásabb... :s

Flóra cica baromi jól elvan félig kint, félig bent él, kalandozik, verekszik a többiekkel, és behordja a cserebogarakat a házba. Ezutóbbinak különösen örülök... :(

Múlt hétvégn ültettünk néhány virágot, remélem a tegnapi jégeső nem tett bennük nagy kárt. Elvileg lesz begóniánk meg dísznapraforgónk is :) Meglátjuk.

Szintén múlt hétvégén leteszteltük az utca végében frissen nyílt cukrászdát, és teljes mértékben meg vagyunk elégedve... :D 

 

ui: tudja valaki hogy kell ide videót beszúrni???

A bejegyzés trackback címe:

https://jelenetekahazassagombol.blog.hu/api/trackback/id/tr891980965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása