ápr
12

Szóval most inkább hagyom azt ami az elmúlt héten történt (pl Férjecske eltörte a lábujját). Mert a mai napomat legszívesebben úgy törölném ki az életemből ahogy van.

Azzal kezdődött a reggel, hogy hajnalban kimentem a fürdőszobába. És csináltam egy tesztet. Merthogy 4 napja késik. Tudom, ez nem olyan sok, meg általában nem is szokott pontos lenni, de megcsináltam. Negatív lett. Megint. November óta próbálkozunk célirányosan (naptár, hőnmérő) és megint semmi. És előtte sem védekeztük magunkat halálra. Persze nem biztos, hogy ez olyan nagyon baj, mármint a negatív eredmény. Biztos lesz jobb időszak az életünkben a gyerekvállalásra, és ha racionális akarok lenni, akkor ennél csak jobb lehet. De nem akarok az lenni. Kisbabát szeretnék, anya szeretnék lenni, és szeretném végre Férjecskét látni kezében a babával. A mi kisbabánkkal. Szóval most már kezdek kicsit kétségbe esni. Azt is tudom, hogy vannak párok, akiknek több év próbálkozás után jön össze. Ezt mind tudom, de akkor is. Szóval most már megvárom amíg ebben a hónap túl leszek a nehéz napokon, utána meg megyünk dokihoz. Megkérdezzük, tud-e ajánlani valamit. Hátha.

Aztán reggel észrevettük, hogy nincs víz a házban. Nem ijedtünk meg, mert már előfordult ilyesmi. Jó régi a szivattyúnk, szóval gondoltuk levegős lett vagy ilyesmi. Na nem. Anti megnézte, és kiszáradt a kutunk. Király. Tegnap este még volt víz, ma reggel már nem.

Anti tehát elbandukolt a víz műhőz, megkérdezni hogy lehet bekötni a vezetékes vizet. Kiderült, hogy nem nehéz. Attól függ, hogy az előző tulaj befizetett-e 70ezret amikor behozták a vizet az utcába. Ha igen, akkor nekünk már csak 50ezret kell, plusz némi járulékos ktg.et és kész is. Ha nem fizette, akkor nekünk 500ezret kell!!! Na ez vajon hogy jön ki? Na mindegy. ez van. Nem nagyon tuudnk mit csinálni. Egylőre ki kell deríteni az önkorm-on, hogy vajon fizetett-e vagy sem. ez holnapra marad, ma 4ig voltak mi persze 4.2kor értünk oda, és már senki nem dolgozott.

Anti most jött vissza a szomszédtól. (vizet kunyerált) Átjött vele a szomszéd bácsi, és megnézte a kutat. Azt mondta, a kútnak nem az az alja, ami lászik, ahnem mélyebben van. Mondott pár dolgot antinak, hogy próbálja ki, és szerinte nem lesz velel gond. Szóval holnap reggel kipróbáljuk (mert már sötét van kint). És meglátjuk. Ha nem müködik veszünk egy szivattyút, ami már amúgy is akartunk venni, (bár enm most), és meglátjuk. Ha az sem jó, akkor marad a vezetékes víz, vagy a kút kimélyítése, amelyik olcsóbb.

Ráadásul néhány sürgős határidős külön munka miatt feltorlódott a normál a meló, rengeteg van, és persze ezek is minél hamarabb kellenének. Lassan 20 órában dolgozom.

De nem akarom sajnáltatni magamat, csak jól esett kiírni magamból, mert Férjecske is töjk fáradt, ráadásul a gyomra sincs rendben, és nem akarom azzal idegesíteni, hogy még én is a nyakába zúdítoma  bizonytalankodásom, meg a félelmem. inkább leírtam. Már most sokkal jobbann vagyok.

Annyira szeretnék fürdeni!!!!!! 

Na, majd jövök a fejleményekkel.

A bejegyzés trackback címe:

https://jelenetekahazassagombol.blog.hu/api/trackback/id/tr771915728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eragyorfi 2010.04.13. 11:50:03

nalatok viz nincs, nalunk gaz XD

annyira remek, hogy elmondani nem tudom! szakad az eso, 18 fok van, es furodhetek hideg vizzel. waaaaaaaaaa
:(

Spicctündér 2010.04.13. 11:53:37

Te legalább fürödhetsz. Én nem tudok, se mosni, se mosogatni, SE FOGAT MOSNI!!! Majd 2 után tudok vizet kérni a szomszédtól. Akkor érnek haza. Addig semmi, a WC-t se tudjuk lehúzni. Itt amúgy 18 fok sincs, és szakad az eső. Királyak vagyunk! XD
süti beállítások módosítása